Twerk tunnit

Twerkkaus kurssi Vantaalla 

Haluatko oppia twerkaamaan tai kehittää taitojasi twerk-tanssissa? Tule mukaan Vantaalle Myyrmäkeen Twerk tunneille, jotka tarjoavat innostavan ja voimakkaan tavan ilmaista itseään liikkeen kautta.

Twerk on afrikkalaisista tansseista ja afroamerikkalaisesta hip hop -kulttuurista lähtöisin oleva tanssityyli, jonka liikkeet ovat voimakkaasti alavartalo-painotteisia. Lajiin kuuluu muun muassa pakaroiden sheikkaamista, lantiolla tehtäviä iskuja ja pakaroilla tehtäviä poppauksia.

Twerk-kurssimme eivät ole pelkkää liikuntaa, vaan myös ilon ja itsevarmuuden lähde. Twerkin avulla voit kehittää kehonhallintaa, voimaa ja samalla antaa tilaa luovalle ilmaisulle. 

Kuinka Oppia Twerkaamaan – Twerkin Alkeet

Oletko vasta-alkaja? Älä huoli, tarjoamme twerkkaus tunteja Vantaalla, jotka keskittyvät twerkin alkeisiin. Opit perusliikkeet, rytmityksen ja ilmaisun, jotka muodostavat vahvan perustan twerk-tanssille. Aloita matkasi twerkin maailmaan kanssamme! 

Twerk Workshopit

Haluatko uppoutua twerkin maailmaan intensiivisesti? Osallistu twerk workshopiin, jossa pääset syventymään twerkin liikkeisiin ja ilmaisuun. Tämä on loistava tilaisuus oppia uutta ja kehittyä twerk-tanssissa.  

Ilmoittaudu nyt!

Olipa tanssitaustasi mikä tahansa, Vantaan tanssikoulumme tarjoaa twerk-tunteja juuri sinulle. Tule kokemaan twerkin yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri Vantaalla. Ilmoittaudu nyt ja aloita matkasi twerkin maailmaan Vantaalla!

Tulevat Twerk tunnit:

Twerkin kesäkurssi 27.5.-17.6.2024 maanantaisin klo 17:00-17:55