Shuffle&Shapes tuntien tasot

ALKEET

Tämä kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille, eli et tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta osallistuaksesi tälle tunnille. Tunnilla harjoitellaan Shufflen sekä Cutting shapesin perusaskeleita ja niiden yhdistämistä hitaaseen tempoon. Tämän kurssin jälkeen on helpompi osallistua muille Shuffle&Shapes tunneille.

ALKEISJATKO

Alkeisjatkotunnille voi siirtyä alkeet kurssin jälkeen. Alkeisjatkotunnilla opetellaan uusia askelsarjoja ja kehitetään tekniikkaa. Koreografiat tehdään edelleen rauhalliseen tempoon, noin 95-105bpm. Voit myös treenata tällä tasolla jatkuvasti, mikäli harrastat Shufflea tai Cutting shapesia kerran viikossa.

ALKEISJATKO/KESKITASO

Tälle tunnille voi siirtyä, kun olet treenannut vähintään kauden (5kk) verran alkeisjatkotunneilla. Tunnilla opetellaan haastavampia askelsarjoja ja musiikin tempo nopeutuu noin 108-112 bpm.

KESKITASO

Tälle tunnille voi siirtyä, kun olet treenannut vähintään kauden verran alkeisjatko/keskitason tunnilla. Keskitasolla koreografian muusikin tempo nopeutuu noin 110-125 bpm ja askelsarjoihin tulee jälleen lisää haastetta. Tällä tasolla harjoitellessasi olisi hyvä että treenaat Shufflea tai Cutting shapesia enemmän kuin kerran viikossa.