Yleisiä ohjeita ja saapuminen toimipisteisiin


Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa

Sisäänkäynti studiolle oikeanpuoleisesta ovesta alikulku tunnelin kohdalta. Tanssisalille on matkaa Louhelan juna-asemalta noin 400 metriä ja Myyrmäen juna-asemalta noin 600 metriä. 

Studiolla on suihkut ja pukuhuoneet. Henkilökohtaiset tavarat voi ottaa mukaan peilisaliin. 

Lähimmät parkkipaikat sekä bussipysäkki ovat suoraan tanssisalin edessä (Huom! vain 30min parkkiaika talon edustalla). Lisää parkkitilaa löydät Urheilutalon parkkipaikalta sekä Virtatieltä. 


Maakotkantie 6, 01450 Vantaa 

Korso Gym

Korso Gym sijaitsee noin 400 metriä Korson juna-asemalta. Paikan päällä on pukuhuoneet ja suihkut. Henkilökohtaiset tavarat voi ottaa mukaan peilisaliin.

Lähimmät parkkipaikat ovat suoraan salin edessä. Muista käyttää parkkikiekkoa. Julkisilla pääset myös todella helposti paikan päälle. 


Korsontie 7, 01450 Vantaa 

Liikuntakeskus Vida

Vida sijaitsee alle 300 metriä Korson juna-asemalta. Paikan päällä on pukuhuoneet ja suihkut. Voit ottaa henkilökohtaiset tavarat mukaan peilisaliin. Lähimmät parkkipaikat ovat suoraan salin edessä. 

Huom. salin edessä olevat parkkipaikat ovat 2 h ilmaisia, mutta toimivat ainoastaan Easypark sovelluksella tai parkkilipulla. Parkkikiekko ei toimi.