Shuffle tanssitunnit Vantaalla

Hyppää mukaan Shuffle tanssituntien pyörteisiin Vantaalla!

Haluatko oppia shuffle-tanssia- tai kehittää taitojasi tässä upeassa tanssilajissa? Tule mukaan Vantaalle Shuffle-tunneille, joissa yhdistyvät elektronisen musiikin rytmit ja energinen liikekieli. 

Shuffle on vauhdikas katutanssilaji, jossa keskitytään Running man ja T-step askeleiden harjoitteluun ja näiden erilaisiin variaatioihin sekä Microbounceen. Shuffle on lähtöisin 1980-luvulta Melbournesta Australiasta, sitä on perinteisesti tanssittu festivaaleilla sekä klubeilla. Shufflessa liikutaan paljon, tehdään glideja sekä pyörähdyksiä. Shufflea tanssitaan useimmiten EDM, hardstyle ja tekno musiikin tahtiin. 

Shuffle-tanssi ei ole vain liikuntaa, vaan se on myös tapa ilmaista itseään rytmin ja liikkeen kautta. Tämä tanssilaji parantaa koordinaatiota, vahvistaa jalkalihaksia ja samalla tarjoaa hauskan tavan liikkua. Shuffle on yhteisöllinen ja innostava tanssilaji, joka luo positiivista energiaa ja iloa.

Shuffle tanssitunnit Vantaalla

Etsitkö shuffle tanssitunteja Vantaalta? Tarjoamme monipuolisia shuffle-tunteja Vantaalla Myyrmäessä sekä Korsossa, jotka sopivat kaiken tasoisille oppijoille. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut tanssija, meidän shuffle tanssitunneillamme pääset nauttimaan shufflen lumosta ja kehittymään omassa tahdissasi.

Shuffle Alkeet 

Voit osallistu shufflen alkeiskursseille, jossa opit perusaskeleet, liikekombinaatiot ja ilmaisun elementit. Shufflen alkeistunnit ovat loistava tapa aloittaa matkasi shuffle-tanssin maailmaan ja kokea, miten tämä tanssilaji antaa tilaa omalle tyylille ja luovuudelle.

Shuffle & Shapes tunneilla tehdään Melbourne Shuffle sekä Cutting shapes koreografiota ja tekniikoita. Lisäksi teemme Hybridi koreografioita, jossa pääsemme tanssimaan näitä molempia vauhdikkaita katutanssilajeja yhdistellen.