Hiphop tunnit

Tule kokemaan innostavat Street Dance Hiphop tanssitunnit Vantaalla!

Etsitkö tanssilajia, joka yhdistää energisen liikkeen ja ilmaisun voiman? Tule tutustumaan Street Dancen ja Hiphopin maailmaan Vantaalle. Vantaan Myyrmäen tanssikoulussamme tarjoamme inspiroivia tunteja, jotka kutsuvat sinut mukaan katutanssien sykkeeseen.

Hip Hop on New Yorkista lähtöisin oleva kulttuuri, jonka yksi elementeistä on Hip hop-tanssi. Hiphopissa on paljon erilaisia variaatioita sekä sekoitteita eri tyyleistä. Hip hopin liikkeessä näkyy vahvasti kehossa tapahtuva bounce ja groove sekä perusliikkeet, joita kutsutaan nimellä "foundation" tai "party steps".

Miksi valita Street Dance ja Hiphop tanssitunnit?

Hiphop ei ole pelkkää liikuntaa – se on kulttuurinen kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseään voimakkaasti ja luovasti. Hiphop-tanssi vahvistaa kehoa, kehittää koordinaatiota. Tule kokemaan, miten street dance ja hiphop voi inspiroida ja tuoda uutta energiaa arkeesi.

Haluatko oppia Street dancen alkeet ja Hiphoppia Vantaalla Myyrmäessä? Meillä on Hiphop-tunteja, jotka sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua katutanssin maailmaan. Tunneillamme opit perusliikkeet, ilmaisun ja rytmityksen, jotka muodostavat Street Dancen ja Hiphopin perustan.


Ilmoittaudu mukaan!

Liity mukaan hiphop-tanssin iloiseen yhteisöön Vantaalla. Ilmoittaudu tunnille nyt ja anna katutanssien viedä sinut mennessään!

Myyrmäen Hiphop tunnit:

Feminine Hiphop irtotunti Myyrmäessä 20.5 klo 17-17:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa

Feminine Hiphop irtotunti Myyrmäessä 27.5 klo 18-18:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa

Hiphop irtotunti 29.5.2024 klo 18:00-18:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa

Korson Hiphop tunnit:

Feminine Hiphop Workshop 25.5 klo 13-14:30 Korsossa osoitteessa Maakotkantie 6, 01450 Vantaa (Korso Gym)