Commercial tunnit

Commercial tunnit Vantaalla – Voimakasta Liikettä ja Itseilmaisua

Etsitkö innostavaa tapaa liikkua ja ilmaista itseäsi musiikin rytmissä? Tervetuloa Vantaalle Myyrmäkeen tutustumaan energiseen Commercial-tanssiin, joka yhdistää monipuolisesti musiikkivideoista ja kaupallisista tuotannoista inspiraationsa saaneen tanssin. 

Commercial-tanssi on dynaaminen tanssilaji, joka tunnetaan voimakkaista liikkeistä, monipuolisista tyyleistä ja musiikin tunteellisesta tulkinnasta. Se antaa tilaa luovuudelle ja vahvistaa samalla kehonhallintaa. Haluatko oppia commercial tanssin perusteet tai kehittää taitojasi tanssijana? Meillä Vantaalla löydät laadukkaita tunteja, jotka inspiroivat ja haastavat sinua.

Miksi Valita Commercial Tanssi?

Commercial-tanssi ei ole pelkkää liikuntaa – se on myös tapa ilmaista itseään vahvojen liikkeiden ja musiikin kautta. Tämä tanssilaji vahvistaa kehoa, kehittää ilmaisukykyä ja samalla tarjoaa sosiaalisen yhteisön, joka jakaa intohimon tanssia kohtaan.

Ilmoittaudu Mukaan!

Ilmoittaudu nyt liity mukaan Commercial tanssitunneille ja koe, miten tämä tanssilaji voi tuoda iloa, voimaa ja itsevarmuutta arkeesi. Tervetuloa innostavaan tanssiyhteisöömme Vantaalla.

Tulevat tunnit:

Commercial Workshop 18.5.2024 klo 12:00-13:30 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa

Etsitkö tanssitunteja Korsosta? Hiphop Commercial kurssi Vantaalla Korsossa