Tanssistudio Shuffle Vantaa


Tervetuloa Tanssistudio Shuffle Vantaalle turvalliseen tilaan, jossa intohimo tanssia kohtaan yhdistyy avoimuuteen ja monimuotoisuuteen. Olemme sitoutuneet luomaan yhteisön, jossa jokainen tanssija tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi juuri sellaisena kuin on.

Tanssistudio Shuffle Vantaa - Avoin ja Kannustava Yhteisö

Tanssi kuuluu kaikille, ja me uskomme siihen vahvasti. Tanssistudio Shuffle Vantaa perustuu avoimuuden periaatteelle – meidän tilamme on paikka, jossa jokainen voi ilmaista itseään tanssin kautta. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kokenut tanssija, meillä on tarjota sinulle paikka, jossa voit kehittyä ja nauttia tanssin maailmasta.

Miksi valita Tanssistudio Shuffle Vantaa?

Löydät Vantaan tanssistudioltamme monipuolisia ja eritasoisia tanssilajeja sekä kannustavat ja ammattitaitoiset opettajat.

Tervetuloa Omana Itsenäsi

Meille on tärkeää, että jokainen tanssija tuntee olevansa tervetullut omana itsenään. 

Tanssistudio Shuffle Vantaan yhteisö arvostaa jokaisen yksilöllisyyttä ja rohkaisee kaikkia ilmaisemaan itseään vapaasti. Meillä on tilaa kaikenlaisille tanssijoille.

Liity mukaan Tanssistudio Shuffle Vantaan yhteisöön, jossa tanssi kuuluu kaikille. Turvallinen tilamme ja avoin ilmapiirimme odottavat sinua. Tule nauttimaan tanssista, oppimaan uutta ja kokemaan yhdessäoloa ja tanssin iloa kannustavassa ympäristössä Vantaalla!

Saapumisohjeet:

Tanssistudio Shuffle Vantaa sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa. 

Tanssisalille on matkaa Myyrmäen juna-asemalta noin 600 ja Louhelan juna-asemalta noin 400 metriä. Lähimmät ilmaiset parkkipaikat sekä bussipysäkki ovat suoraan tanssisalin edessä (Huom! vain 30min parkkiaika talon edustalla). Lisää parkkitilaa löydät Urheilutalon parkkipaikalta  sekä Virtatieltä.