Reggaèton tunnit

Tulevat Reggaeton tunnit ja kurssit:

Reggaèton kesäkurssi Myyrmäessä tiistaisin 21.5.-11.6. klo 18:00-18:55

Reggaeton Workshop Myyrmäessä Vantaalla 20.4.2024 klo 13:30-15:00 

Hyppää mukaan vauhdikkaille Reggaeton tunneille Vantaalla

Reggaètonin synnyinpaikkana pidetään Puerto Ricoa, mutta sen juuret kulkevat Panaman kautta Jamaikalle ja toisaalta myös New Yorkiin. Reggaètonissa sekoitetaan jamaikalaisia musiikkivaikutteita reggaeta ja dancehallia latinalaisen Amerikan hip hop-musiikkiin sekä salsan rytmeihin.

Reggaeton-tanssissa käytetään runsaasti keskivartalon afrotyylisiä koontiliikkeitä ja lantiota. Tanssityyli on hauska, energinen ja haastava. Musiikki on energistä ja tuo hyvän fiiliksen tanssimiseen!

Reggaeton-tanssi ei ole vain liikuntaa, vaan se on myös tapa ilmaista itseään voimakkaasti ja tunteikkaasti. Tämä tanssilaji kehittää kehonhallintaa, lisää liikkuvuutta ja vahvistaa lihaksia. Reggaeton on yhteisöllinen tanssilaji, joka yhdistää ihmisiä musiikin ja tanssin ilon kautta.

Reggaeton tunnit Vantaalla

Etsitkö reggaeton tunteja Vantaalta? Reggaetonin maailma tarjoaa intensiivisiä rytmejä, voimakkaita liikkeitä ja vapautunutta ilmaisua. Tanssitunneillamme opit reggaetonin perusteet ja syvennät taitojasi asiantuntevien opettajien johdolla.

Reggaeton Alkeet

Haluatko oppia reggaetonin perusteet? Osallistu reggaetonin alkeiskursseille, joilla opetellaan liikkeiden perusteita, rytmitystä ja ilmaisua. Nämä tunnit ovat loistava tapa aloittaa matkasi reggaetonin maailmaan ja tuntea itsesi pian osaksi tätä intohimoista tanssikulttuuria.

Liity mukaan!

Oletko kiinnostunut oppimaan Reggaetonia tai kehittämään taitojasi tässä kuumassa tanssilajissa? Tule mukaan Vantaan Myymäkeen Reggaeton tunneille, joissa yhdistyvät Karibian musiikin ja modernin tanssin vauhdikkaat elementit. Ilmoittaudu nyt ja anna Reggaetonin viedä sinut mennessään!