Korson opettajien esittelyt

Anina

Anina kokeili Shuffletanssia ensimmäisen kerran vuonna 2019, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Shufflessa hän ihastui lajin vauhdikkuuteen ja tekniseen haastavuuteen.

Anina ohjannut Shuffletanssia syksystä 2021 alkaen eri paikoissa pääkaupunkiseudulla. Hän kuulu myös esiintyvään Shuffle tanssiryhmään.

Tunneillaan Anina haluaa tarjota oppilaille mukavan, rennon sekä turvallisen ympäristön tanssin oppimiselle. Aninan tunneilla pääset oppimaan uutta, kokemaan onnistumisen tunteita ja ennen kaikkea pitämään hauskaa, sekä unohtamaan hetkeksi kaikki arkiset asiat.

Lämpimästi tervetuloa tunneille!

Carita

Carita on harrastanut monipuolisesti tanssia läpi elämänsä ja esiintymiskokemustakin on kertynyt matkan varrella.

Shufflen Carita aloitti 2020 keväällä itsenäisesti oppien ja se veikin hänet heti mukanaan. Opettamisen hän aloitti alkuvuonna 2022. Carita opettaa alkeita sekä alkeisjatkoa workshoppien, kurssien ja yksityistuntien muodossa.

"Tunneilla on ihanaa nähdä onnistumisen ja tanssin iloa! Minulle on tärkeää, että tunneillani on kannustava fiilis ja saat hyvän pohjan Shuffletanssiin. Shufflessa kehityksen huomaa nopeasti ja se on superhauskaa."

Lämpimästi tervetuloa tunneille!

Jacinda

Jacinda on tanssinut itämaista tanssia yli 7 vuotta. Ulkomaille muuttaessa vuonna 2015 Jacindalle tuli tutuksi street-tanssi ja kilpaili 2 vuotta street-ryhmässä. Suomeen palattuaan 2020 Jacinda jatkoi street-lajeja Helsingissä ja tällä hetkellä treenaa tavoitteellisesti ryhmissä ja monipuolisesti eri lajeja mm. reggaeton, afro, heels, hiphop, commercial. 

Jacindan koreografioissa näkyy vaikutteita kaikista näistä tyyleistä. Tunneilla fokuksena on mm. oman kehonkielen löytäminen, esiintyminen ja itsevarmuuden kasvattaminen. 

Tärkeimpänä hauskanpito ja ilmapiiri jossa tsempataan toisia ja fiilistellään hyvää musaa!

Jutta

Jutta aloitti shuffletanssin syksyllä 2021. Hän on kokeillut useita eri tanssilajeja ja shufflesta tulikin jo ensimmäisellä kerralla yksi lempilajeista.

Jutalle tanssissa on tärkeintä musikaalisuus ja hauskanpito sekä itsensä haastaminen. Opettajana hän haluaa luoda positiivisen ja rennon tunnelman tunneille, joille jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin haluaa.

Jasmin

Jasmin aloitti shufflen vuonna 2021 ja on treenannut aktiivisesti lajia siitä lähtien. Laji toikin  mukanaan iloa ja uusia ystäviä shufflaajien yhteisöstä. 

Tunneillaan Jasmin haluaa luoda positiivista energiaa arjen keskelle ja kannustaa jokaista löytämään omat tanssijalkansa.

Tervetuloa tanssimaan!