Ehdot 


Ilmoittautuminen tanssitunneille ja maksut 

Tanssitunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Tunneille voit ilmoittautua sähköpostitse tai ostamalla tunnit suoraan verkkokaupasta. Jos valitset maksutavaksi laskun, sitoudut maksamaan sen eräpäivään mennessä. Laskumme ovat perintäkelpoisia. Lääkärintodistuksella voit kuitenkin siirtää osallistumisesi kurssille seuraavaan kuukauteen. Olethan tällaisessa tapauksessa meihin yhteydessä sähköpostitse. 

Ikäraja 

Opetuksemme on suunnattu aikuisille, kuitenkin 15-vuotta täyttäneet voivat osallistua kursseille. Nuoremmat lapset voivat osallistua aikuisen kanssa. 

Kuvaaminen tanssitunneilla 

Tanssitunneilla oppilaat saavat kuvata itseään yksityiseen käyttöön. Välitämme yksityisyydestäsi ja tunneilla kysymme aina kaikilta, onko tunneilla joku, joka ei halua näkyä toisen videolla. Mikäli et halua näkyä videoilla sanothan siitä meille, kun kysymme! Näin voimme huolehtia, ettei kukaan näy videoilla vastoin tahtoaan. Saatamme myös kuvata tunneilla omaan mainoskäyttöön videoita ja tästä kysymme aina erikseen luvan. 

Tuntien korvaaminen 

Jos sairastut kesken kurssin ja joudut olemaan yhden kerran poissa, laitathan tästä meille ilmoituksen viikon sisällä. Sinun on halutessasi mahdollista korvata poissaolo kertasi jollakin muulla tunnilla, kun toimitat meille sairauslomatodistuksen. Kauden tunnit tulee korvata saman kauden aikana. Workshopeilla ja irtotunneilla ei voi korvata viikkotunteja. Korson tunteja ei voi korvata Myyrmäessä, eikä Myyrmäen tunteja Korsossa. Korvaustunnit katsotaan aina tapauskohtaisesti. 

Tuntien peruuntuminen 

Pidätämme oikeuden perua tanssitunnin tai workshopin mikäli minimi osallistuja määrä ei toteudu. Ilmoitamme peruuntumisesta viimeistään edellisenä päivän. Tällaisessa tapauksessa palautamme asiakkaalle maksun kokonaan takaisin. 

Muuta 

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Henkilökohtaiset tavarat voit ottaa mukaasi tanssisalin puolelle. Oppilaita ei ole vakuutettu meidän puolestamme. 

Tunneilla emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista tai syrjintää.