Tanssikoulu Shufflers

Tervetuloa Tanssikoulu Shufflersiin Vantaalle - Täällä tanssi on iloa ja yhteisöllisyyttä!

Etsitkö energisiä ja innostavia tanssitunteja Vantaalta? 

Tanssikoulu Shufflers on Vantaalla sijaitseva tanssikoulu, jossa tanssi-ilosta nauttiminen yhdistyy positiiviseen ilmapiiriin. Tarjoamme mukaansa tempaavia tanssitunteja kaikille, riippumatta aiemmasta tanssitaustasta. Tule sellaisena kuin olet, ja anna tanssin viedä sinut mukanaan!

Miksi Valita Tanssikoulu Shufflers?

Laadukkaat Tanssitunnit: Tarjoamme monipuolisia tanssitunteja, jotka sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Haluamme inspiroida ja kehittää tanssitaitojasi positiivisessa ympäristössä.

Positiivinen Ilmapiiri: Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Luomme yhdessä oppilaidemme kanssa kannustavan ja positiivisen ilmapiirin, jossa jokainen voi loistaa omalla tavallaan.

Yhteisöllisyys: Tanssikoulu Shufflersissa et ole vain oppilas, vaan osa tanssiyhteisöämme. Tule mukaan kokemaan yhteisöllisyyden voima ja jakamaan tanssi-iloa muiden kanssa.

Ilmoittaudu Tanssikouluun Vantaalla!

Tanssikoulu Shufflers sijaitsee kätevästi Vantaalla Korsossa. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen tanssituntisi tai haluat laajentaa jo olemassa olevaa osaamistasi, meillä on juuri sinulle sopiva tunti.

Tule mukaan Tanssikoulu Shufflersin yhteisölliseen porukkaan! Ilmoittaudu tanssikoulumme Vantaalla ja löydä uusi tapa ilmaista itseäsi. Tanssikoulu Shufflers - missä jokainen askel on mahdollisuus loistaa!

Ota yhteyttä: info@tanssikoulushufflers.fi | Puh. 0449817413

Tanssikoulun toimipisteet Korsossa: 

Korsontie 7, 01450 Vantaa (Liikuntakeskus Vida)

Maakotkantie 6, 01450 Vantaa (Korso Gym) 

Tule mukaan tanssimaan!


    Korso Gymin sijainti kartalla Maakotkantie 6, 01450 Vantaa

Liikuntakeskus Vidan sijainti kartalla Korsontie 7, 01450 Vantaa