Twerkin 4 x alkeet kurssi Myyrmäessä ajalla 12.8-2.9.2024 maanantaisin 20:00-20:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa

Twerkin alkeet kurssi Vantaalla Myyrmäessä!

Twerkkauksen neljän kerran alkeiskurssi ajalla 12.8-2.9.2024.Tunnit pidetään maanantaisin 20:00-20:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa. 

Kurssilla käydään läpi twerkin erilaisia tekniikoita, niin seisten kuin lattiatasossa. Tunnilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita ja niiden variaatioita sekä tehdään koreografiaa, jossa pääset hyödyntämään opeteltuja asioita. Tunnille tarvitset mukaasi pehmeät polvisuojat, kengät, juomapullon sekä shortsit tai housut, jotka eivät kiristä. 

Ohjaajana Emmi. Emmi aloitti twerkkauksen vuonna 2017. Emmillä on tanssitaustaa monista eri tanssilajeista mm. tuolitanssi sekä lattarit. Hän harjoittelee myös esiintyvän tanssiryhmän kanssa viikottain. Twerkkiä Emmi on ohjannut kolme vuotta ja ohjaajana hän on hyvin lempeä ja kannustava. Emmin tunneille voit tulla sellaisena kuin olet!

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

(Tanssistudio Shuffle Vantaan kausituntilaisille -10% alennus kurssista. Kysy alennuskoodi sähköpostitse)
Tervetuloa mukaan sheikkaamaan!

62,00 €