Twerk open level kurssi 4 x ajalla 12.8-2.9.2024 maanantaisin klo 19:00-19:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa

Twerkkauksen open level kurssi Vantaalla Myyrmäessä!

Twerkkauksen open level neljän kerran kurssi ajalla 12.8-2.9.2024.Tunnit pidetään maanantaisin klo 19:00-19:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa.Kurssilla käydään läpi twerkin erilaisia tekniikoita, niin seisten kuin lattiatasossa. Tunneilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita ja niiden variaatioita sekä tehdään koreografiaa, jossa pääset hyödyntämään opeteltuja asioita. Taso on open level eli sopii myös aloittelijoille. Tunnille tarvitset mukaasi pehmeät polvisuojat, kengät, juomapullon sekä shortsit tai housut, jotka eivät kiristä. 

Ohjaajana Emmi. Emmi aloitti twerkkauksen vuonna 2017. Emmillä on tanssitaustaa monista eri tanssilajeista mm. tuolitanssi sekä lattarit. Hän harjoittelee myös esiintyvän tanssiryhmän kanssa viikoittain. Twerkkiä Emmi on ohjannut kolme vuotta ja ohjaajana hän on hyvin lempeä ja kannustava. Emmin tunneille voit tulla sellaisena kuin olet!

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan sheikkaamaan!

62,00 €