Shuffle & Shapes 4 x alkeiskurssi Myyrmäessä alkeiskurssi ajalla 13.8.-4.9.2024 tiistaisin klo 18:00-18:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa

Shuffletanssin alkeiskurssi aikuisille Vantaalla Myyrmäessä!

Shufflen neljän kerran alkeiskurssi ajalla 13.8.-4.9.2024. Tunnit pidetään tiistaisin klo 18:00-18:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa. Kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille tai mikäli haluat kerrata alkeet uudelleen.

Tämä kurssi aloitetaan alkeista, etkä tarvitse mitään tanssitaustaa osallistuaksesi tunneille. Harjoittelemme neljä viikkoa shufflen sekä cutting shapesin perusaskeleita ja teemme niistä koreografian hitaaseen tempoon.

Ohjaajana Jutta. Jutta aloitti hyppynaru harjoittelun keväällä 2021 ja jo syksyllä Jutta meni ensimmäiselle shuffletunnille. Jutta on kokeillut useita eri tanssilajeja ja shufflesta tulikin jo ensimmäisellä kerralla yksi lempilajeista. Jutalle tanssissa on tärkeintä musikaalisuus ja hauskanpito sekä itsensä haastaminen. Opettajana hän haluaa luoda positiivisen ja rennon tunnelman tunneille, joille jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin haluaa.

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

(Tanssistudio Shuffle Vantaan kausituntilaisille -10% alennus kurssista. Kysy alennuskoodi sähköpostitse)

Tarvitset mukaan sisälenkkarit, jotka on mukavat jalassa ja vesipullon. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

62,00 €