Reggaeton 4x alkeet kurssi ajalla 12.8-2.9.2024 maanantaisin klo 17:00-17:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2krs, 01600 Vantaa

Reggaeton alkeet neljän kerran kurssi Myyrmäessä Vantaalla! Alkeiskurssi pidetään ajalla 12.8-2.9.2024.
Tunnit pidetään maanantaisin klo 17:00-17:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 01600 Vantaa.


Kurssin ohjaa Felicia. Felicia on tanssijana erittäin luova, energinen ja vahva. Tanssityylit jotka ovat rakentaneet ja inspiroineet häntä tanssijana ja tanssinopettajana ovat Show dance, Hiphop, Jazz, Reggeaton, Heels, Dancehall, Commercial ja myös baletti. Hän hallitsee useita tanssityylejä, monipuolisen treenaamisen ansiosta. Felicia on myös saanut tanssi- ja esiintymiskokemusta ollessaan mukana musikaaleissa, Svenska Teatterilla. Tanssitunnit koostuu energiasta, voimasta ja hyvän olon tunteesta. Pidetään hauskaa ja kannustetaan toisiamme!

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

Tanssistudio Shuffle Vantaan kausituntilaisille -10% alennus kurssista. Kysy alennuskoodi sähköpostitse.

Tule mukaan pitämään hauskaa ja saamaan tanssista voimaa!

62,00 €