Lasten 7-12 v Breakdance kurssi lapsille Myyrmäessä torstaisin klo 16:10-16:55 ajalla ajalla 15.8.- 5.9.2024 osoitteessa Myyrmäentie 4 A 2, 2 krs, 01450 Vantaa

Breakdance kurssi 7-12 vuotiaille lapsille Myyrmäessä Vantaalla!

Kyseessä on neljän kerran kurssi ja tunnit pidetään osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa torstaisin klo 16:10-16:55 ajalla 15.8.- 5.9.2024. Kurssi sopii ensikertalaisille. 

Lasten tunneilla tutustumme breakdanceen erilaisin keinoin mm. leikkien muodossa. Harjoittelemme tunneilla erilaisia askelsarjoja ja breakdancen muita elementtejä! 

Ohjaajana on Oliver "Ofi" Finne. Oliverilla on lähes vuosikymmenen mittainen kokemus breakdancesta, ja hän kilpailee aktiivisesti niin suomalaisella, kuin ulkomaalaisellakin tasolla. Oliver on osa Suomen breaking-maajoukkuetta, voittanut crew kategorian Suomenmestaruuden ja menestynyt kilpailuissa ympäri Euroopan.

Breakdance, viralliselta nimeltään Breaking, on tuore Olympia-laji, jonka liikekieli muodostuu näyttävistä tempuista ja tyylikkäistä, lattia- ja pystytason, liikkeistä. Breakissa korostuu vahvasti tanssijan oma tyyli ja lähestymistapa tanssiin. Lajin juuret ulottuvat 70-luvun Yhdysvaltoihin, ja se jakaa värikkään yhteisen historian hip-hop kulttuurin kanssa.

Oppilaat eivät ole vakuutettuina tanssistudion puolesta, joten huolehdithan omasta mahdollisesta vakuutuksesta.

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

Tanssistudio Shuffle Vantaan kausituntilaisille -10% alennus kurssista. Kysy alennuskoodi sähköpostitse.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

57,00 €