Hyppynaru alkeiskurssi 4 x ajalla 13.8.-4.9.2024 tiistaisin klo 17:00-17:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa

Hyppynaru alkeiskurssi aikuisille Vantaalla Myyrmäessä!

Neljän kerran alkeiskurssi ajalla 13.8.-4.9.2024. Tunnit pidetään tiistaisin klo 17:00-17:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa. Kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille. 

Tämä kurssi aloitetaan alkeista, etkä tarvitse taustaa hyppynarun kanssa hyppimisestä osallistuaksesi tunneille. Sinulla ei tarvitse olla omaa narua osallistuaksesi, saat ohjaajalta tunnin ajaksi lainaan hyppynarun.

Ohjaajana Jutta. Jutta aloitti hyppynarun kanssa treenaamisen keväällä 2021. Hyvin pian hyppynarutreeniin alkoi tulla tanssillisia elementtejä ja myös askeleita shufflesta. Jutta on kokeillut useita eri tanssilajeja. Jutalle tanssissa ja hyppynarun kanssa hyppimisessä on tärkeintä musikaalisuus ja hauskanpito sekä itsensä haastaminen. Opettajana hän haluaa luoda positiivisen ja rennon tunnelman tunneille, joille jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin haluaa.

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

(Tanssistudio Shuffle Vantaan kausituntilaisille -10% alennus kurssista. Kysy alennuskoodi sähköpostitse)

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

62,00 €