Heels alkeet 4 x ajalla 15.8.-5.9.2024 torstaisin klo 20:00-20:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa

Heels-tanssin alkeistason kurssi Myyrmäessä!

Neljän kerran kurssi ajalla 15.8.-5.9.2024. Tunnit pidetään torstaisin klo 20:00-20:55 osoitteessa Myyrmäentie 4 A, 2 krs, 01600 Vantaa.

Tälle kurssille voit osallistua ilman aiempaa kokemusta heels-tanssista.

Ohjaajana Marina. Marinalla on pitkä tausta balettitanssijana. Hän on tanssinut Ranskassa nyky- ja balettiryhmässä nimeltä Elephant In The Black Box. Myöhemmin Marina on tanssinut myös Commercialia, Afroa, Hiphoppia ja Reggaetonia. Marina on monipuolinen ja kokenut tanssija! Tule Marinan tunneille sensuellin Heels tanssin pariin. Tunneilla tehdään koreografioita ja harjoitellaan koroilla tanssimista. Tämä kausi sopii hyvin aloittelijoille!

Heels tanssissa käytetään tanssiin soveltuvia korkokenkiä, mutta mukaan voit tulla myös ilman korkokenkiä. Polvisuojat on myös suositeltavat tunneille.'

Kun ostat tunnin verkkokaupastamme saat maksuohjeen ja tilausvahvistuksen heti sähköpostitse. Maksu tulee suorittaa tilisiirrolla 3 vrk sisällä ostosta. Tarkistathan roskapostin, mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossasi. Meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla (E-passi, Edenred ja Smartum). Lähetäthän meille kuitin maksusta sähköpostilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

62,00 €